Col de Milà

1,70€

Origen :La Coromina

Es una col semblant a l'arrissada i a la Setsetmanera.

La col és de la família de les crucíferes, la gran aliada de la salud. S'aconsella consumir les crucíferes crues o poc cuites de dues a tres vegades a la setmana, excepte si es pateix de hipotiroidisme.
Son aliments depuratius i remineralitzants, amb propietats desinfectants. Anticancerígens.

Una forma d'aprofitar les seves propietats es beure suc fresc recent licuat de col. Ajuda en la cicatrització de llagues a l'estomac.
La col fermentada, "chucrut", elaborada mitjançant el seu procés de fermentació natural, (la col fermentada industrialment a base de vinagre no és recomenable), té efectes molt beneficiosos en enfermetats com l'arteriosclerosis, el reumatisma, l'artritis i les enfermetats hepàtiques, gràcies a la seva aportació de:
-Vitamina C.
-Facilita l'eliminació de residuos tòxics acumulats en els teixits del nostre organisme durant els mesos d'hivern.
- Afavoreix al bon funcionament del estòmac i del intestí. Evita l'acidés a l'estòmac per que frena l'excés de producció d'aquest. I també afavoreix l'evacució, reduïnt l'estrenyiment gràcies a la seva fibra.

Preu:1,70€