Datil fresc (250 grs.)

3,00€

Origen: Argelia - Fundació Onyar-La Selva (Quart)

Descripció:
Es cultiven a la regió de Mesopotàmia, entre els rius Tigris i Eufrates. A l'Edad Mitjana, els àrabs la van introduir a les terres càlides del sur i de l'est de la península ibèrica. Els espanyols la van portar a América i actualment California es un dels majors productors en tot el món.
Es un dels fruits secs amb un nivell nutritiu i energètic alt. Son rics en sucres i minerals,

una bona font de fibra soluble que ajuda a combatir el estrenyiment, tenen fitonutrients amb efectes antioxidants. Les seves grasses son cardiosaludables, omega-3, omega-6 i àcid oleic. A mes de ser un reconstituyent físic, es considera un aliad per els esforssos intelectuals. Tenen beneficis per la inapetencia i las afeccions estomacals, el seu contingut en magnesio, triptófano y vitamina B5 ajudan a conciliar el son. Per disfrutar de totes aquestes propiedades, es recomana adquirir els dàtils naturals, sense cap adició de sucres.
També van bé per calmar la tos i ajuden a estovar els brònquis.
Son rics en beta-caroté, el qual es transforma en vitamina A en el nostre organisme. La vitamina A es essencial per la vista, el bon estat de la pell, el cabell, les mucoses, els ossos i per el correcte funcionamient del sistema inmunológic.

Preu:3,00€