Farina de Blat Integral 90% (kg. Blats Antics)

1,85€

Origen: Triticatum (Sales de Llierca)

El 90%, vol dir que té un 10% d'extracció d'integral. D'aquesta manera continua tenint els nutrients, i guanya a l'hora de fer pa i també a l'hora de menjar-lo, ja que es paeix millor.

El Victor de Triticatum li compra el cereal en gra a en Josep Mestres de Argensolà a prop de Calaf, productor de cereals amb ccpae.
L’obrador on s’elabora la farina a la pedra esta ubicat a l´alta Garrotxa dins del municipi de Sales de Llierca al mas el Castelll, Girona . Consta de dos molins i dos cernedores per la producció d’una amplia gama de productes molturats. Triticatum treballa bàsicament amb blats i cereals indígenes , i antics de procedència ecològica amb criteris de comerç just, i de proximitat.

La farina complerta ens aporta hidrats de carbó, que proporcionan energía durant hores, dons la fibra que conté ralenteix el seu pas a la sang. Prevenint també el restrenyiment, i amb això el càncer de colon. Es ric en vitamines del grup B esencials per el sistema nerviós i les funcions intelectuals. Aporta també antioxidants, com el seleni, la vitamines E, que protegeixen de l'oxidació d'òrgans i teixits.
A més a més aporten magnesi, manganesi i coure. Conté lignanos, un tipus de fitoestrògens que contribueixen a regular el fluxe hormonal.

Preu:1,85€