Tofu (250g)

3,40€

Origen : Luciana Rivera de Madremanya
El tofu es un producte originari de China. Va ser introduit al Japó l'any 700. En un principi, era un aliment utilitzat per els monjos, però cap a l'any 1600 es va començar a extendres per tot el Japó, convertint-se d'aquesta manera en una de les bases d'aportació de proteïna en tot l'Orient.

CONSELLS DE CONSERVACIO:
Si no gastem la seva totalitat de la peça, podem col·locar-la en un recipient, el cobriu amb aigua i poseu a la nevera.
Si canviem l'aigua cada dos dies, podrem allargar la seva conservació entre uns 7 i 9 dies.
Una altre forma és: macerar-lo amb oli d'oliva, all i julivert... Sempre serà millor menjar el tofu cuit, el bulliu uns 8 a 10 minuts amb una alga després el podeu fer servir com volgueu, d'aquesta manera el cos ho assimila millor.

Sugerencias de Luciana:

Si a los pates se les agrega un poco mas de aceite y agua se pueden utilizar como salsa para la pasta, arroz, etc.
Tambien van muy bien para agregar en las cremas.
El tofu macerado es especial para utilizarlo en ensaladas o pasta.
El pate de mostaza combina muy bien con las patatas
El tofu es una muy buena fuente de proteina vegetal y Calcio.
Cualquier sugerencia o consulta sobre cualquiera d los productos, escribir a: aguadefloes@hotmail.es
Gracias !!

Luciana

Preu:3,40€