Pol·len (120g)

6,50€

Origen: Abellaires Empordanesos (Garriguella)

Descripció i Propietats:

Les primeres cites de l'ús medicinal de l'pol·len són de l'Islam espanyol: al s. XII Ibn en Beithar ho recomana com afrodisíac, i Maimonides, com a tònic.
Però només adquireix pes en la nutrició humana després de la II Guerra Mundial, quan es desenvolupen les trampes de pol·len.

Conté tots els aminoàcids essencials, els principals compostos secundaris del pol·len són els flavonoides. Conté una aportació important de moltes vitamines: provitamina A, vitamines E, B1, B2, B6; i quantitats de carotenoides.
Els principals components biològics de l'pol·len són derivats de l'àcid fenòlic i compostos polifenòlics. Els secundaris són els flavonoides. Són productes amb propietats tant biològiques com antioxidants, antienvelliment, antiinflamatòries, antiarterioesclerosis, cardioprotectores, millorant la funció endotelial. També activen el sist ema defensiu endogen, Han 2007.

Per optimitzar la seva digestibilitat es recomana macerar en aigua, o un altre líquid, unes hores abans del seu consum, o des de la nit anterior, i prendre-ho una hora abans dels menjars.

Preu:6,50€