La cistella

Hem escollit el sistema de cistelles  perquè es una de les maneres mes directes i ràpides de fer-vos arribar els nostres productes, sense necessitar cap intermediacio entre el productor i el consumidor, aconseguint una confiança basada en el coneixement i la relació directa. D'aquesta manera els nostres productes us arriben molt mes frescos i a un preu molt mes just,  a l'hora, a nosaltres ens permet viure de la nostra feina, mantenint una producció de molta qualitat i limitada en la quantitat.

Funciona de la següent manera:
Un cop us heu donat d'alta, nosaltres us enviarem un correu electrònic amb el vostre nom d'usuari i un password que utilitzareu per accedir al catàleg.
El dijous al vespre l'activem per que pugueu fer la vostra comanda ( us arribarà un correu electrònic avisant )  i teniu temps fins el dilluns al mig dia, que el desactivem.
Un cop desactivat, organitzem les comandes separant les verdures que produïm nosaltres del que demanarem als nostres companys i un cop collit ens trobarem per intercanviar-nos els productes i poder preparar les cistelles que desprès repartirem.
Per servir-les fem servir dues caixes retornables. Cada vegada que servim una de plena, recollim la buida. Principalment repartim a punts de lliurament que tenim en les diferents poblacions. També tenim l'opció de repartir a domicili, amb un cost de 4 € en concepte de transport..
El pagament de les cistelles es fa per domiciliació bancària, d'aquesta manera es mes senzill per tots, cada principi de mes passem un rebut de les cistelles consumides el mes anterior.
Nosaltres no demanem un compromís setmanal, considerem que cada un demanarà la cistella quant la necessiti, però quant demaneu es necessari que sigui d'un mínim de 20.-€ per cistella.

COM FER LA COMANDA
Un cop has entrat al teu espai utilitzant el teu nom d’usuari i el teu password, 
a la dreta hi trobaràs, el catàleg amb els diferents productes que t’oferim. 
Has d’entrar a una de les famílies del catàleg i anar escollint els productes que vulguis. 
Cada producte té una casella on hi pots posar la quantitat que vols, si cliques sobre el producte podràs veure el seu origen. 
A mesura que vagis afegint els productes a la cistella, veuràs com la comanda et va quedant registrada al carretó de compra a dalt a la dreta.
Un cop ja tinguis tot el que necessites, al final de la llista pots clicar sobre la comanda i s’obrirà una nova finestra amb tota la comanda i un espai de comentaris al final, es aquí on has de posar qualsevol consideració que ens vulguis fer arribar, per exemple “ les tomates les vull molt verdes “ i ja pots clicar sobre enviar comanda. que es quant ens arribarà a nosaltres, la web envia un missatge automàtic confirmant l’enviament.