Pera Conference (Kg)

4,50€

Origen: Lleida

Descripció:
Ajuda a combatre la hipertensió, activa el funcionament dels ronyons, afavoreix la eliminació del àcid úric. Té un efecte alcalinitzant de la sang per lo que ajuda a les dietes depurarives, per neutralitzar l'excés de resifus àcids que produeix una alimentació rica en carns.
La pera és fàcil i ràpida de digerir, quan el fruit està tendre i madur. Es astringent, i ajuda en casos de inflamació intestinal i mala digestió.
La pera es una fruita que calma la sed, millor que els gelats.

La pera és una fruita molt bona sempre i quan es consumeixi en el seu punt òptim de maduració. Tanmateix, no és fàcil trobar-la en el mercat, dons a diferència de la poma, es conserva bastant malament: la pera avui és dura, i demà ja està passada. Si es guarda a la nevera es pot conservar uns dies mes que a temperatura ambient, per lo que no permet una llarga conservació.
Si la mengem crua, s’ha de mastegar bé, especialment les que tenen una pell dura. La pera es una de les fruites que cal menjar-la amb la pell, si es vol aconseguir un major efecte diürètic.
Quan es menja cuita es de més fàcil digestió (aquells que tenen l’aparell digestiu debilitat) el únic inconvenient es que, al cuinar-la, es perden la majoria de les vitamines, però no els seus sucres i minerals.

Preu:4,50€