Pera Ercolini(Kg)

4,50€

Característiques:
Son atractives i agradables, des del punt de vista del paladar. Es de tamany mitjà, amb la pell fina, de color groc sobre fons verd, i amb zones vermelloses on més rep del sol.
De carn blanca, tersa, amb molt de suc, i un sabor dolç molt agradable, i també aromática. Es una peça de fruita ideal para tot tipus de dietes, molt adecuada per que els nens s'aficionin a menjar fruita, per el seu tamany, el seu sabor i per suposat, per la seva aportació nutricional.
La pera és una fruita molt bona sempre i quan es consumeixi en el seu punt òptim de maduració. Tanmateix, no és fàcil trobar-la en el mercat, dons a diferència de la poma, es conserva bastant malament: la pera avui és dura, i demà ja està passada. Si es guarda a la nevera es pot conservar uns dies mes que a temperatura ambient, per lo que no permet una llarga conservació.
Si la mengem crua, s’ha de mastegar bé, especialment les que tenen una pell dura. La pera es una de les fruites que cal menjar-la amb la pell, si es vol aconseguir un major efecte diürètic.
Quan es menja cuita es de més fàcil digestió (aquells que tenen l’aparell digestiu debilitat) el únic inconvenient es que, al cuinar-la, es perden la majoria de les vitamines, però no els seus sucres i minerals.

Preu:4,50€